Thermografische inspectie woningen / kantoren

Sinds 1997 is ePrevent toonaangevend op het gebied van thermografische inspectie van woningen of kantoren. Heeft u last van koude tocht in uw huis of kantoor en merkt u dat u de verwarming op volle kracht moet zetten om een beetje warmte te voelen? Misschien schiet uw energierekening wel de pan uit? In dat geval kan een thermografisch onderzoek de oplossing zijn. Met behulp van een warmtescan kunnen we namelijk opsporen waar de warmtelekken zich bevinden.

ePrevent-thermografische-inspectie-kantoren-huizen
     Woningen-kantoren-thermografische-inspectie


Voor wie?

-- Makelaars
-- Woningcorporaties
-- Aannemers
-- Isolatiebedrijven
-- Renovatiebedrijven
-- Verzekeringsmaatschappijen
-- Vastgoedbeheer
-- Dakdekkerbedrijven
-- Projectontwikkelaars
-- Opleveringsinspecties


Een warmtescan is een effectieve manier om koudebruggen en luchtlekken in uw woning of kantoor op te sporen. Deze scan wordt gemaakt met een gespecialiseerde warmtebeeldcamera die warmtestraling zichtbaar maakt. Het correct instellen van deze camera en het interpreteren van de warmtebeelden vereist vakmanschap. Bij ePrevent bent u in goede handen,  wat betekent dat u altijd hoogwaardige beelden met nauwkeurige interpretaties krijgt.

Tijdens de warmtescan voeren we zowel binnen als buiten onderzoek uit om mogelijke warmtelekken te lokaliseren. Na de scan heeft u een duidelijk beeld van de huidige staat van de isolatie en de locaties waar warmte ontsnapt door kieren en naden. We beoordelen ook de algehele bouwkundige staat van uw huis en bespreken de mogelijkheden om de situatie te verbeteren. We bieden advies over welke maatregelen zinvol zijn en in welke volgorde u deze het beste kunt uitvoeren. Door een landelijk netwerk zijn we altijd bij u in de buurt en kunnen we een warmte scan uitvoeren zonder voorrijdkosten of kilometerprijs. De resultaten worden samengevat in een helder rapport.

© 2011 - 2024 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel