Verhuur - huur geluidsopname- en geluidsmeter-apparatuur (incl. rapport)

eprevent-Verhuur - huur geluidsopname apparatuur

 

Verhuur - huur geluidsopname- en geluidsmeter- apparatuur (incl. rapport)

Vreemde geluiden in huis?

Heeft u raadselachtige mysterieuze geluiden in huis, u heeft geen idee wat het is en waar het vandaan komt? U heeft alles geprobeerd om het geluid op te sporen. ePrevent heeft 20 jaar ervaring in het meten, opnemen van geluid. Mensen die storende geluiden horen krijgen soms last van hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en slaapstoornissen.

Gelui

dsopname apparatuur huren.

Opname geluid i.v.m. geluidsoverlast van buren.

Of weet u wel wat voor geluiden het zijn maar u wil bewijzen dat de geluiden er zijn. Vaak ontstaan er burenruzies door vreemde geluiden van buren of buren die een ander slaapritme hebben als u.

 

Deze geluiden zijn op te nemen met een zeer gevoelige recorder die naderhand af te luisteren is.

Op deze manier kan u aantonen over welke geluiden het gaat.

 opname-geluid-verhuur-huren


Wanneer u kiest om niet zelf de opnames af te luisteren maar u wilt graag een rapport waar de hoogtepunten (belangrijkste bevindingen) opnames omschreven staan. Dan krijgt u ook een geijkte geluidsmeter meegezonden. U moet ook voor twee apparaten borg betalen. Wanneer u de geluid opname recorder in werking zet moet u ook de geluids / dB meter activeren. Wanneer het apparatuur na gebruik wordt retour gezonden wordt het apparatuur uitgelezen en verwerkt in een overzichtelijk rapport. Dit rapport wordt binnen tien werkdagen naar u toegezonden.

geluidsmeter huren

 


Prijs:        €  250,-- incl. btw voor 2 dagen.

Borg:        € 380,-- incl. btw  (borg krijgt u terug wanneer de apparaten bij ons retour zijn).

Totaal:      € 630,-- incl. btw

Rapportage:

Bij terugkomst van de geluidsmeter wordt het apparaat uitgelezen. De eerste tien metingen die opgenomen zijn worden verwerkt in het rapport. Elke meting mag maximaal 10 minuten duren. Wilt u meer metingen verwerkt krijgen in het rapport dan kan u dat aangeven bij het bestellen/ reserveren van uw geluidsmeter. Wanneer de geluidsmeter retour is bij ePrevent dan ontvangt u direct uw borg retour en binnen tien werkdagen wordt er de door u gemaakte geluidsmeting een overzichtelijk rapport toe gezonden. De geluidsopname apparatuur wordt afgeluisterd en zo nodig verwerkt in het rapport.

Al onze geluidsmeters zijn gekalibreerd (geijkt), maximaal 3 maanden oud

Huren geluidsopname apparatuur.
 

 


 

 


huur geluidsopname apparatuur, verhuur

Tel: 030-2767359  info@eprevent.nl   www.ePrevent.nl

 

© 2011 - 2022 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel