Airco/warmtepomp geluid begeleidingspakket

Warmtepomp-airco-zelf-monteren-geluid


 

Airco’s/ warmtepompen met minder dan drie kilogram koudemiddel en dat zijn de meeste airco’s voor huis-, tuin- en keukengebruik, kunnen prima door een handige klusser zelf worden geïnstalleerd.

 

Gaat u zelf uw airco/ warmtepomp installeren?

Iedere airconditioning/ warmtepomp bestaat uit twee onderdelen: een unit binnen en een unit buiten. Het liefst legt u deze twee units niet al te ver uit elkaar, want hoe verder de afstand is die de airco/warmtepomp moet overbruggen, hoe minder effectief hij zal verkoelen/verwarmen. Vaak kiest men ervoor om een onderdeel op het dak te plaatsen, en de corresponderende unit daar direct onder te plaatsen. 
 

Geluidsoverlast.
Elke airco/ warmtepomp produceert ook (overmatig) geluid. Helaas zijn er al veel burenruzies en rechtszaken geweest omdat er buren zich storen aan het geluid  van uw airco/ warmtepomp. ePrevent (www.geluidsmeting.nl) is sinds 1997 de specialist op gebied van geluidsmetingen.

Wij moeten wekelijks geluidsmetingen verrichten omtrent rechtszaken over geluidsoverlast van airco’s en warmtepompen. Heeft u geen zin om achteraf gezeur te krijgen over uw zelf geïnstalleerde airco/ warmtepomp, dan kan ePrevent (www.geluidsmeting.nl) u helpen/ adviseren bij het installeren van uw airco/ warmtepomp.

Geluidsmeting-warmtepomp-Airco-moteren-montage


Hoe gaat het in zijn werk?
U besteld bij ePrevent een airco/warmtepomp geluid begeleidingspakket. U mailt een plattegrond van uw huis met de huizen daar om heen. Op de plattegrond geeft u aan waar u graag de buitenunit wilt plaatsen.


Wat kan u van ePrevent (www.geluidsmeting.nl) verwachten?
U krijgt binnen 10 werkdagen of op een datum samen overeen gekomen een advies waar u op moet letten als u de buitenunit op de door u opgegeven locatie gaat plaatsen. Dit betreft een geluidsadviserend rapport die duidelijk inzicht geeft op mogelijke geluidsgevoelige plekken die overlast bij omwoners op kan leveren. U krijgt een gekalibreerde geluidsmeter toegezonden zodat u tijdens de installatie (voordat alles definitief is geplaatst) kan proefdraaien/ meten of u binnen de normen blijft zodat geluidsoverlast naar uw buren uitgesloten word. U krijgt van ons de informatie waar en hoe er gemeten moet worden. Bent u tevreden over het geluidsituatie en alles is gemonteerd dan stuurt u de geluidsmeter weer terug.

 

Wilt u liever dat een ePrevent medewerker bij u thuis komt adviseren en meten dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij een passende offerte voor u uit kunnen brengen.

  

Airco-warmtepomp-klachten-geluidsmeting


info@eprevent.nl   tel: 0302767359

© 2011 - 2021 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel