Alg. voorwaarden.

Afnemen geluidsmeting bij u op locatie:

Wanneer ePrevent een geluidsmeting bij u op locatie komt uitvoeren, dan kan de afspraak maximaal 48 uur van tevoren worden aangepast. Annulering is niet mogelijk. We hebben voor u een bepaalde tijd gereserveerd en kunnen die tijd nooit op zo een korte termijn nog opvullen met een andere afspraak.

 

U ontvangt van ons per email altijd een afspraakbevestiging wanneer, wij samen met u een datum hebben ingepland voor het afnemen van een geluidsmeting bij u op locatie. Deze afspraakbevestiging dient binnen de door ons aangegeven datum/tijd geheel ingevuld en ondertekend retour te zijn. Wanneer u hier geen gehoor aan geeft of de afspraakbevestiging niet geheel ingevuld houdt dat niet in dat u niet aan onze betalingsverplichtingen hoeft te voldoen. Dit geld ook wanneer deze ondertekend is door een werknemer van uw bedrijf.  

Betalingsvoorwaarden: Bij ePrevent geldt een betalingstermijn van 14 dagen, zoals eerder gecommuniceerd in de afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk om binnen deze termijn aan uw betalingsverplichtingen te voldoen. Het niet tijdig nakomen van de betalingstermijn kan leiden tot verdere stappen, waaronder het in rekening brengen van administratiekosten.

Als uw bedrijf een alternatieve betalingstermijn hanteert, verzoeken wij u dit vooraf aan te geven. We kunnen hiermee akkoord gaan, mits de voorgestelde termijn binnen de gangbare normen valt. In dat geval ontvangt u de factuur direct na de uitvoering van de geluidsmetingen. Het is belangrijk om deze factuur direct in uw administratie op te nemen om vertraging in het betaalproces te voorkomen. Bij het uitblijven van deze betaling mogen wij u € 25,-- administratie kosten berekenen.

 

Het betalingstermijn van 14 dagen is alleen aan te passen wanneer dit voor het versturen van de afspraakbevestiging, van beide kanten besproken is en door ePrevent goed gekeurd is.

Achteraf kunt u deze betalingstermijn niet meer aanpassen. Alle bedragen zijn excl 21% btw.


Producten huren: 

Periode:
Er is vooraf met u een huur periode overeengekomen. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd retourneren van het gehuurde product. Wanneer u te laat bent zullen we dit in mindering brengen op uw borg. Let op: op maandag wordt er niet altijd post bezorgd. Bij het niet retourneren van de gehuurde producten wordt de aanschaf prijs van het product bij u in rekening gebracht.

 

Borg:
De borgprijs wordt in mindering gebracht na retour ontvangst en na controle van de geluidsmeter. Wanneer deze goed bevonden wordt krijgt u het resterende borgbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.


Retour sturen meet apparatuur:
Bij de geluidsmeter zit een retour etiket of u maakt gebruik van uw eigen etiket. ePrevent adviseert u de geluidsmeter aangetekend retour te sturen. Retourzendingen dienen naar Postbus 104, 3700 AC Zeist te worden gestuurd. DHL, DPD en andere bezorgdienst leveren niet aan postbussen.U krijgt dan een bewijs van verzending met een tracktracecode. ePrevent is niet verantwoordelijk voor defecten tijdens transport of het zoeken raken van het huurtoestel.

De apparatuur:
U mag om geen enkele reden de apparatuur openmaken of bijv de sd kaart uit de apparatuur verwijderen, ook het leeghalen van de apparatuur is niet toegestaan. Mocht u dit toch doen en de apparatuur loopt hierdoor schade op krijgt u uw borg niet terug gestort.

Rapport:
                                                                                                                               U ontvangt binnen 10 werkdagen het rapport per email en de betaling dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Wanneer u het niet eens bent met de uitslag is dat geen reden om de factuur niet te hoeven betalen. ePrevent is van te voren met u een opdracht aangegaan. Hiervoor heeft u via de afspraakbevestiging toestemming voor gegeven.

 

Afnemen geluidsonderzoek in uw woning:                                                                                    ePrevent heeft voor het afnemen van een geluidsonderzoek uitvoerig met u gesproken/ gemaild over wat wij gaan doen in uw woning. Wij doen altijd onze uiterste best uw klacht te onderzoeken en op te sporen. Wij kunnen nooit garanderen wij het geluid vinden, uiteraard hopen wij u op weg te helpen met het geluid waar u hinder van ondervindt.


Afnemen Contact geluidsmeting:
Wanneer uw tegel- stenen- vloer o.i.d. niet goed is gelegd, bij voorhand al barsten, scheuren of slechte voegen bevat, kan er sporadisch kleine schade ontstaan tijdens de meting. ePrevent is niet verantwoordelijk te houden voor deze schade.
Bij andere vloeren is er geen kans op schade en dan ook niet van toepassing.

 

Te laat annuleren afspraak:                                                                                      Een gemaakte afspraak kan maximaal 72 uur van tevoren geannuleerd of verplaatst worden. Als de afspraak te laat wordt geannuleerd of een verzoek tot verplaatsing, zal 15% van de kosten van de Gederfde inkomsten bij u in rekening worden gebracht met een minimaal bedrag van € 225,--. Wanneer dit niet vrijwillig betaald wordt, berekend ePrevent extra administratieve kosten, de kosten worden dan verhoogd met € 100,-- excl. btw. De reden hiervan is dat tijd voor u wordt gereserveerd. ePrevent kan op dat tijdstip geen andere afspraken maken (gederfde inkomsten). U kunt per email uw afspraak annuleren. Zoals op de afspraak bevestiging is aangegeven.

 

Tel: 030-2767359     info@ePrevent.nl

 

 

© 2011 - 2024 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel