Alg. voorwaarden.

Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van te voren geannuleerd te worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal 15% van de kosten van de geluidsmeting bij u in rekenig worden gebracht. Wanneer dit niet vrijwillig betaald wordt berekend ePrevent extra administratieve kosten, de kosten worden dan verhoogd naar met € 100,-- excl btw. De reden hiervan is dat tijd voor u wordt gereserveerd. ePrevent kan op dat tijdstip geen andere afspraken maken (gederfde inkomsten). U kunt per email uw afspraak annuleren. Zoals op de afspraak bevestiging is aangegeven.
 

Producten huren: 

Periode:
Er is vooraf met u een huur periode overeengekomen. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd retourneren van het gehuurde product. Wanneer u te laat bent zullen we dit in mindering brengen op uw borg. Let op: op maandag wordt er niet altijd post bezorgd. Bij het niet retourneren van de gehuurde producten wordt de aanschaf prijs van het product bij u in rekening gebracht.

 

Borg:
De borgprijs wordt in mindering gebracht na retour ontvangst en na controle van de geluidsmeter. Wanneer deze goed bevonden wordt krijgt u het resterende borgbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.


Retour sturen meet apparatuur:
Bij de geluidsmeter zit een retour etiket of u maakt gebruik van uw eigen etiket. ePrevent adviseert u de geluidsmeter aangetekend retour te sturen. Retourzendingen dienen naar Postbus 104, 3700 AC Zeist te worden gestuurd. DHL, DPD en andere bezorgdienst leveren niet aan postbussen.U krijgt dan een bewijs van verzending met een tracktracecode. ePrevent is niet verantwoordelijk voor defecten tijdens transport of het zoeken raken van het huurtoestel.

De apparatuur:
U mag om geen enkele reden dat apparatuur openmaken of bijv de sd kaart uit de apparatuur verwijderen, ook het leeghalen van de apparatuur is niet toegestaan. Mocht u dit toch doen en de apparatuur loopt hierdoor schade op krijgt u uw borg niet terug gestort.

 

Afnemen Contact geluidsmeting:
Wanneer uw tegel vloer/ stenen vloer o.i.d. niet goed is gelegd, bij voorhand al barsten, scheuren of slechte voegen bevat kunnen sporadisch kleine schade oplopen tijdens de meting. Voor de meting wordt er een indicatieve test uitgevoerd om dit uit te sluiten.

Bij andere vloeren is er geen kans op schade en dan ook niet van toepassing.

 

Tel: 030-2767359 info@ePrevent.nl

 

 

© 2011 - 2020 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel