Alg. voorwaarden.

Afnemen geluidsmeting bij u op locatie:

Wanneer ePrevent een geluidsmeting bij u op locatie komt uitvoeren dan kan de afspraak maximaal 48 uur van te voren worden aangepast. Annulering is niet mogelijk. We hebben voor u een bepaalde tijd gereserveerd en kunnen die tijd nooit op zo een korte termijn nog opvullen met een andere afspraak. U ontvangt van ons per email altijd een afspraakbevestiging wanneer wij samen met u een datum hebben ingepland voor het afnemen van een geluidsmeting bij u op locatie. Deze afspraakbevestiging dient binnen de door ons aangegeven datum/tijd geheel ingevuld en ondertekend retour te zijn. Wanneer u hier geen gehoor aan geeft om de afspraakbevestiging niet geheel ingevuld retour te sturen houd dat niet in dat u niet aan onze betalingsverplichtingen hoeft te voldoen. ePrevent hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na het ontvangen van de factuur en het rapport. Bij het uitblijven van de betaling mogen wij u € 25,-- administratie kosten berekenen.

Het betalingstermijn van 14 dagen is alleen aan te passen wanneer dit voor het versturen van de afspraakbevestiging van beide kanten besproken is en door ePrevent goed gekeurd is.

 

Producten huren: 

Periode:
Er is vooraf met u een huur periode overeengekomen. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd retourneren van het gehuurde product. Wanneer u te laat bent zullen we dit in mindering brengen op uw borg. Let op: op maandag wordt er niet altijd post bezorgd. Bij het niet retourneren van de gehuurde producten wordt de aanschaf prijs van het product bij u in rekening gebracht.

 

Borg:
De borgprijs wordt in mindering gebracht na retour ontvangst en na controle van de geluidsmeter. Wanneer deze goed bevonden wordt krijgt u het resterende borgbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.


Retour sturen meet apparatuur:
Bij de geluidsmeter zit een retour etiket of u maakt gebruik van uw eigen etiket. ePrevent adviseert u de geluidsmeter aangetekend retour te sturen. Retourzendingen dienen naar Postbus 104, 3700 AC Zeist te worden gestuurd. DHL, DPD en andere bezorgdienst leveren niet aan postbussen.U krijgt dan een bewijs van verzending met een tracktracecode. ePrevent is niet verantwoordelijk voor defecten tijdens transport of het zoeken raken van het huurtoestel.

De apparatuur:
U mag om geen enkele reden de apparatuur openmaken of bijv de sd kaart uit de apparatuur verwijderen, ook het leeghalen van de apparatuur is niet toegestaan. Mocht u dit toch doen en de apparatuur loopt hierdoor schade op krijgt u uw borg niet terug gestort.

Rapport:
                                                                                                                               U ontvangt binnen 10 werkdagen het rapport per email.

 

Afnemen Contact geluidsmeting:
Wanneer uw tegel- stenen- vloer o.i.d. niet goed is gelegd, bij voorhand al barsten, scheuren of slechte voegen bevat kan er sporadisch kleine schade ontstaan tijdens de meting. Voor de meting wordt er een indicatieve test uitgevoerd om dit uit te sluiten.

Bij andere vloeren is er geen kans op schade en dan ook niet van toepassing.

 

Te laat annuleren afspraak:                                                                                      Een gemaakte afspraak kan maximaal 72 uur van te voren geannuleerd worden. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd zal 15% van de kosten van de geluidsmeting bij u in rekening worden gebracht met een minimaal bedrag van € 225,--. Wanneer dit niet vrijwillig betaald wordt berekend ePrevent extra administratieve kosten, de kosten worden dan verhoogd met € 100,-- excl btw. De reden hiervan is dat tijd voor u wordt gereserveerd. ePrevent kan op dat tijdstip geen andere afspraken maken (gederfde inkomsten). U kunt per email uw afspraak annuleren. Zoals op de afspraak bevestiging is aangegeven.

 

Tel: 030-2767359 info@ePrevent.nl

 

 

© 2011 - 2021 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel