Warmtebeeld - warmte / koude lekkage's

warmtebeeld-tocht-lekkage-kou-huisSinds 1997 is ePrevent toonaangevend op het gebied van  het opsporen van warmte en koude lekkages in woningen of installaties. Heeft u last van koude tocht in uw huis en merkt u dat u de verwarming op volle kracht moet zetten om een beetje warmte te voelen? Misschien schiet uw energierekening wel de pan uit? In dat geval kan een thermografisch onderzoek de oplossing zijn. Met behulp van een infraroodcamera kunnen we namelijk precies zien waar de warmtelekken zich bevinden.

 

Een warmtescan is een effectieve manier om koudebruggen en luchtlekken in uw woning op te sporen. Deze scan wordt gemaakt met een gespecialiseerde warmtebeeldcamera die warmtestraling zichtbaar maakt. Het correct instellen van deze camera en het interpreteren van de warmtebeelden vereist vakmanschap. Bij ePrevent bent u in goede handen,  wat betekent dat u altijd hoogwaardige beelden met nauwkeurige interpretaties krijgt.

 

Lekkage-vloerverwarming-lekkage-vloerverwarming-tocht-isolatie
VloerverwarmingVloerverwarming met lekkage

 

Met een warmtebeeldcamera kunnen we diverse problemen identificeren, zoals:

 

Ontbrekende isolatie.

Vochtige of ingezakte isolatie.

Koudebruggen.

Kieren, naden en gaten.

Een indicatie van de luchtdichtheid van uw woning.

Bouwgerelateerde gebreken.

Onjuiste details in de bouw.

Mogelijke lekkages.

 

tocht-voordeur-ramen-kozijnen-isolatie

Tocht onder de voordeur
 

Tijdens de warmtescan voeren we zowel binnen als buiten onderzoek uit om mogelijke warmtelekken te lokaliseren. Na de scan heeft u een duidelijk beeld van de huidige staat van de isolatie en de locaties waar warmte ontsnapt door kieren en naden. We beoordelen ook de algehele bouwkundige staat van uw huis en bespreken de mogelijkheden om de situatie te verbeteren. We bieden advies over welke maatregelen zinvol zijn en in welke volgorde u deze het beste kunt uitvoeren. Door een landelijk netwerk zijn we altijd bij u in de buurt en kunnen we een warmte scan uitvoeren zonder voorrijdkosten of kilometerprijs. De resultaten worden samengevat in een helder rapport.

© 2011 - 2024 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel