Geluidsmeter laten kalibreren.

Kalibreren-geluidsmeter-laten-ijken

 

Geluidsmeter laten kalibreren?
ePrevent kalibratie lab.

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u uw geluidsmeter kan kalibreren?
Dan bent u bij ePrevent aan het juiste adres. Elk meetinstrument vertoont een zekere meetafwijking. De mate van deze afwijking wordt door diverse factoren beïnvloed, zoals bijvoorbeeld de omgevingstemperatuur.Wat is kalibreren?
Bij het kalibreren van een geluidsmeter wordt de afwijking (bias) van het meettoestel vastgesteld. Dit kan door te vergelijken met een referentie of met een berekend model. De afwijkingen worden vastgelegd in een zogenaamde correctietabel. Bij digitale verwerking van meetwaarden kunnen de correctiewaarden met de gemeten waarden verrekend worden zodat een nauwkeurig resultaat wordt verkregen. Indien het meetinstrument wordt bijgeregeld, dus de meetafwijking wordt gecorrigeerd, spreekt men van justering. Op basis van de kalibratie kan worden bepaald of het meettoestel nog aan zijn specificaties voldoet.

Welke geluidsmeters kunnen wij kalibreren?
In principe kunnen wij alle geluidsmeters kalibreren met een enkele octaafband maar de werkzaamheden die u met de geluidsmeter gaat uitvoeren bepaald of ePrevent de kalibratie kan uitvoeren. Gaat u de geluidsmeter gebruiken voor metingen met een juridisch karakter (waarbij bewijsvorming zeer belangrijk is) moet u uw geluidsmeter laten kalibreren bij een geaccrediteerd laboratorium. ePrevent heeft een nongeaccrediteerd laboratorium. Via onderstaand bestelformulier kunt u het kalibreren aanvragen. Na de aanvraag ontvangt u van ons een adres waar u de geluidsmeter naar toe kunt sturen. Het opsturen is voor uw eigen rekening. In het bestel proces betaald u direct voor het retouneren van de gekalibreerde geluidsmeter.

geluidsmeting


eprevent-geluidsmeter-kalibreren

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit.
ePrevent werkt uitsluitend met het beste apparatuur en voorzien van een klasse 1 certificering. Na het vaststellen van het nauwkeurigheid van uw geluidsmeter en het vergelijken met de normen (kalibreren) zal ePrevent uw geluidsmeter opnieuw afstellen (justeren). De resultaten van het kalibreren zal worden verwerkt in een rapport die u met uw opnieuw afgestelde geluidsmeter retour krijgt gezonden. (normaal gesproken binnen vijf werkdagen).Ga naar pagina: Geluidsmeter huren

Ga naar pagina: Geluidsmeting laten uitvoeren
Ga naar hoofdpagina van: ePrevent

 

kalibreren geluidsmeter

  • Geluidsmeter laten kalibreren.
    Geluidsmeter laten kalibreren.

    Geluidsmeter laten kalibreren.

    Bij het kalibreren van een geluidsmeter wordt de afwijking (bias) van het meettoestel vastgesteld. Dit kan door te vergelijken met een referentie of met een berekend model. De afwijkingen worden…

    € 45,00
© 2011 - 2024 eprevent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel